1 hét - Fordítás

Lehet röhögni, de nem vicc egy pénzrendszer és társadalom hanyatlásának története!

Nem segített a Titanicon sem a napozóágyak áthelyezése...

Legalább is a július 29.-i események és az összefüggések tükrében...

Egy nagyon higgadt és alapos elemzés!

"Anglia és Ukrajna pénzügyi összeomlás előtt áll. A krízist fedezetlen pénzkibocsátással fedezik, ami felpörgeti az inflációt és hiperinflációhoz vezethet.
Valaki úgy döntött, hogy elsüllyeszti Angliát, Ukrajnát és az EU-t.
Ha Anglia összeomlik, az EU is megy utána.
Az angliai gyerekgyilkosságok hatalmas felháborodást keltettek, erre a brit kormány cenzúrával válaszolt. Sokan kerültek azóta brit börtönökbe, nem PC bejegyzéseik miatt. Nem véletlen, hogy a WHO ezután indította a majomhimlő-kamujárványt, ami alapot adhat arra, hogy korlátozzák a gyülekezést.
Szóval, lehetséges, hogy mégis egy valutakrízist generálnak. Ez elérheti a forintot is. Ideje kilépni a dollárzónából és belépni például a BRICS-valutarendszerbe. Vagy a Párhuzamos Társadalom saját pénzrendszerébe.
A kurszki támadás brit együttműködéssel és brit fegyverekkel történt, teljesen értelmetlenül. A háború hamarosan fordulóponthoz ér.
Alex Krainer befektetési tanácsadó, tudja, miről beszél.
Mindennek ára a brit társadalom lecsúszása, elszegényedése.
Mellékesen megjegyezném, hogy a Bank of England éppen saját pozícióját javítandó követi a "Quantitative Easing" programot, melyet barátunk, Richard Werner talált ki a japán pénzügyi krízis megoldására, majd a módszert Bernanke, a FED elnöke átvette és ő kapott Werner helyett közgazdasági Nobel-díjat érte. Wernerrel kooperálunk a hazai önigazgató társadalom bankrendszere ügyében.
Krainer világosan beszél. Reméli, hogy a brit társadalom elég erős legyen, hogy visszavágjon annak a bank-kartellnek, mely a társadalom ellen indított háborút.
Ma a Nyugaton mindenki érintett ebben a háborúban.
És ebből nekünk sürgősen ki kell szállnunk.
Meg kell szabadulnunk a Nyugat megmondóembereitől, és az igazságot kell kimondani már! "

https://www.bitchute.com/video/3UOvbMj19kv4

Nagy-Britannia közelgő bukása
www.bitchute.com

Nagy-Britannia közelgő bukása

Forrás: MARKETS, TRENDS & PROFITS @ YouTube MTP 019 | The imminent collapse of Great Britain https://youtu.be/m_85syPoXok