2 hét - Fordítás

Amit nem mondanak el az angliai zavargásokról

2024. augusztus 23. péntek 09:46

Napokig a híreket a brit városokban zajló könyörtelen zavargások uralták.

Azok a „népek”, akik fellázadtak a menedékkérők könyörtelen áramlása és különösen az iszlám ellen.

Ha a világon bárhol vannak zavargások, azokat rendszeresen bizonyos országok vagy szervezetek okozzák, amelyek valahol a háttérben aktívak.

Nagy-Britanniában például azt láttuk, hogy Tommy Robinson volt a fő mozgatórugója a tiltakozásoknak az elmúlt hetek zavargásai során. A több néven ismert Robinson egy jól ismert Moszad-ügynök .

A jelenlegi elmélet szerint az ilyen típusú rossz gyakorlatokat azért hajtják végre, hogy biztosítsák a példátlan cenzúrát, amelynek során a kormányt kritizálók eltűnnek a rácsok mögé, például úgynevezett „gyűlöletbeszéd” közzététele miatt.

Most azonban egy másik elmélet is felmerült, hogy miért történik ez most Angliában.

Nyilvánvaló, hogy a felkeléseket Izrael finanszírozza. Még az olyan kiadványok is elismerik, mint a The Times of Israel, hogy a felkelés megszervezéséhez szükséges pénz Izraelből származik.

A nagy kérdés, amely sokak előtt nyitva marad: "Miért támadják így Nagy-Britanniát?"

Ennek az az oka, hogy nem sokkal a zavargások előtt Nagy-Britannia hivatalosan is elutasította Netanjahu miniszterelnök háborús bűnösként való esetleges letartóztatását az ICC-vel szemben.

Emellett a Daily Mailben egy terjedelmes sztori jelent meg, amelyben bejelentették, hogy Nagy-Britannia leállítja Izrael fegyverszállítását.

Izrael bosszúja gyorsan követte a jól ismert alakokat, mint például Tommy Robinson és mások.

Lássuk és érezzük, mi történhet, ha így vagy úgy meg merik akadályozni Izraelt.

Ha a brit kormány nem változtat gyorsan irányt, akkor még sok nyugtalanságra készülhet.

⚡️EXPOZÍTOTT – HOGY IZRAEL 🇮🇱 TÁMADJA AZ Egyesült Királyságot 🇬🇧 pic.twitter.com/zQr7ysVNTn
— Khalissee (@Kahlissee) 2024. augusztus 21

Ideje felébredni, és ráébredni, hogy egy állam dezinformációt terjeszt, és mindent megtesz, hogy valóra váltsa Albert Pike szabadkőműves hírhedt tervét.

Akárcsak Amerika és hazánk, Izrael is a hírhedt sátáni kultusz szilárd irányítása alatt áll .

Ez a szekta már régen eldöntötte, hogy egy harmadik és egyben utolsó világháborúnak kell kitörnie .

Ez többek között a hírhedt szabadkőműves, Albert Pike révén vált ismertté, aki 1871-ben a következőképpen írta le e háború eredetét.

A harmadik világháború a cionisták és az iszlám szembeállításából fog kiindulni, és a cél az, hogy mindkettő elpusztítsa egymást. Más országokat is bevonnak a konfliktusba, és a végeredmény teljes kimerültség, káosz lesz, politikailag, gazdaságilag és szellemileg. Ebből a káoszból végül létrejön az Új Világrend.


https://niburu.co/het-complot/....20003-wat-je-niet-wo

Wat je niet wordt verteld over de onlusten in Engeland

Dagenlang werd het nieuws gedomineerd door de niet aflatende rellen in Britse steden. Het ‘volk’ dat in opstand kwam tegen de niet aflatende stroom asielzoekers en vooral tegen de islam.