4 hét - Fordítás

Balázs Szabad

Méghogy "időjárás változás" meg Felmelegedés !
Akinek van szeme és rápillant az Európát szkennelő meteorológiai műhold képére, annak nem kell elmagyaráznom, hogy amit lát, az SEMMIKÉPPEN sem lehet a TERMÉSZET alkotása. Már ami a felhők elosztását, elhelyezkedését jelenti. Hosszú évek óta naponta figyelemmel kísérem az európai felhőzetet és ilyet még életemben nem láttam. Még csak hasonlót sem. Ez a látvány egyértelműen "emberi kéz" (Chemtrail, és HAARP) beavatkozásának a lenyomata.
Bizony, már napok óta nincs "csíkozás" keresztül-kasul az égen. Nincs Chemtrail szórás. Vajon miért? Tán elfogyott a méreg?
Nem.
Ebben az időszakban (aratás, termény betakarítás) lehet kezdeni a teljes kiszárítást. A felhőket, ha egyáltalán keletkeznének, elterelik a HAARP-al (jól látható!) Látott-e már valaki ilyen képet Spanyol ország partjainál, ahol "tökéletesen" követi a partvonalat a felhőzet ? Ugye nem! ÉN SEM láttam.
Szinte egész Európa felhő nélkül "sül". Ez az "Európát kiéheztetni" program amit kezdenek végrehajtani, - ha hagyjuk. A Médiában folyamatosan hazudnak és most "itt a bizonyíték". EGY FRÁSZT! Mindenki döntse el maga! Nem kell meteorológusnak lennie, hogy helyes következtetésre jusson.
/Hargitai Gábor/

image