Sokaknál "meg van már élezve a balta", lehet próbálkozni mindenféle új diktatórikus szabályokkal, szűrővizsgálatokkal, "maszkfelismerővel" és egyéb atombaromságokkal!
A lényeg, hogy semmilyen szerződéses viszonyban nem vagyunk, főleg nem az átalakított, lerohasztott, halálgyár-egészségügyben. Én pld. 2015 -óta nem fizetek járulékot, s érdekes, mégis "ZÖLD" a kártyám... 😃 És ez hogyan lehetséges? Megmondom: Úgy, hogy előre kitervelt aljas indokból, bűnszövetkezetben elkövetett bűncselekményt hajtanak végre folyamatosan a magyar állampolgárok ellen. Nem értik meg, hogy nem akarom ezt a diktatúrát és nem "játszom" velük, nem adtam megbízást, nem írtam alá semmit! Azért nem "törölnek a rendszerből", mert terveik vannak velem. Azt hiszik, hogy teljesen **** vagyok és hogy mindezt nem látom világosan... Pedig a pandémia alatt rájöhettek volna hogy van több millió ember, akivel nem tudnak szórakozni.
Amikor eljön az ideje, akkor ezt fizikailag is meg fogják tapasztalni! Nem megyünk a dolgok elébe, csak úgy mondom... Akinek van hallása, az meghallja, akinek nincs az lehet hogy "hirtelen és váratlan" ... Persze mindannyian meghalunk egyszer. Csak nem mindegy hogy mikor és hogy mitől... Heffner Attila

image