13 hét - Fordítás

Az ember intelligenciája tovább fejlődik..

Isten akarok lenni, de ez csak ember.

Csak Isten szabadíthat meg minket attól, ami jön.
Fogok...... Egy????
Tegnap történelmi eseményre került sor a Selectikonova Valleyben - az első koncert, ahol a TechFusion Dynamics által készített robot lépett fel. A nézők tömege töltötte meg a stadiont, hogy szemtanúi legyenek ennek az úttörő látványnak. A legfejlettebb technológiákkal felszerelt robot művészeti és vokális adataival lenyűgözte a közönséget.

"Nem számítottunk ilyen látványosságra! „Énekelt, táncolt és még erőszakolt is” – osztotta meg az egyik lelkes közönség.

A koncert azokkal a hagyományos üdvözlő szavakkal kezdődött, amelyeket a robot tökéletes angol nyelven, enyhe brit akcentussal. Aztán jöttek a slágerek, a különböző generációk zenei preferenciáit figyelembe véve készültek. A programban klasszikus rockslágerek és modern pop változatok is szerepeltek.

A robot fejlett technológiákkal volt felszerelve, beleértve a neurális hálózatokat is, hogy valós időben generáljon szöveget és zenét. Számítógépes képességeinek alapján az Apple M3 Pro chipek álltak, amelyek lehetővé tették, hogy az összes hangzenét közvetlenül a helyén generáljon, távoli szerverek nélkül. Ez jó példája a tech óriások OpenAI és az Apple közötti együttműködésnek. Az Apple előadásának pompás folytatása.

A robot rapperi teljesítményét különösen lenyűgözte a közönség. A rímek erényes mestere és a kifogástalan szülése tapsvihart okozott. A dalok közötti szünetekben a robotok könnyedén kapcsolatba léptek a közönséggel, viccelődtek, sőt rögtönzött mini műsorokat is szerveztek, bemutatva rugalmasságukat és mobilitásukat.

A robot a TechFusion Dynamics által kifejlesztett fejlett motorral és mesterséges intelligencia rendszerekkel is felszerelték. Ezek a rendszerek lehetővé tették, hogy hihetetlen precizitással és méltósággal mozogj, reagálva a környezeti változásokra és a közhangulatra.

„Hihetetlen élmény volt” – mondta egy rajongó. - Nem gondoltam volna, hogy egy robot ilyen dögös a színpadon! ”

Híres szereplőket és informatikai ipar képviselőit is kiszúrtak a jelenlévő vendégek között. Leonardo DiCaprio a beszédet nézve megjegyezte: „Ez egy hihetetlen előrelépés a mesterséges intelligencia számára. "Lenyűgöző, hogy milyen természetes kapcsolatba lép a közönséggel. ”

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója is csodálatát fejezte ki: „Mi a Metánál mindig az innovációért küzdünk, és ez a műsor is bebizonyítja, hogy a mesterséges intelligencia a szórakoztatóipar szerves része lehet. ”

Jessica Chastain, egy híres színésznő megjegyezte: „Nem gondoltam volna, hogy egy robot ilyen érzelmeket tud kiváltani. Ez a jövő, és ez itt van. ”

A TechFusion Dynamics a pletykák szerint a Pentagonnal és a NASA-val is együttműködik, Izraelből és Japánból a legjobb mérnököket vonzza a projektjeikbe. Ez csak növeli a technológiáikat, és még nagyobb tiszteletet kelt a fejlesztéseik iránt.

A szakértő, Dr. Elon Makedonsky, az MI területén fontos kutató azt mondta: „Ez a koncert nagy áttörés. " Azt nézzük, ahogy a mesterséges intelligencia áttöri a határokat, és válik kulturális örökségünk részévé. ”

A HyperSound startup főnöke, Jane Syntez is megjegyezte: „Mindig is tudtuk, hogy az AI hatalmas potenciál van a zenében, és a mai műsor a feltételezéseink bizonyítéka. ” Ez a szórakoztatóipar jövője. ”

A koncert szervezői remélik, hogy az esemény évente megrendezésre kerül, és nemcsak a helyiek, hanem a világ minden tájáról érkező turistákra is felhívják a figyelmet. „A szórakoztatóipar új korszakának küszöbén állunk” – mondta az egyik szervező.

Szóval, ha hirtelen meghallod a szomszédod robotdalokat énekelni a zuhany alatt, akkor tudj róla - ez a Selecticon Valley hatás!

Nos, most, hogy a robotok énekelnek és táncolnak, ne lepődj meg, ha a kenyérpirítód elkezd verseket olvasni reggelinél..

image