16 hét - Fordítás

“MEGJELENT ROBERT F. KENNEDY JR. OLTANI VAGY NEM OLTANI CÍMŰ KÖNYVE

2024-05-27

Hiánypótló könyv látott napvilágot, melyben a szerzők szigorúan tudományos vizsgálatok alapján bebizonyítják, hogy a vakcinák, gyerekkori oltások olyan nem kívánt negatív hatásokat okoznak, amik alapjaiban kérdőjelezik meg ezek létjogosultságát.

Május 26-án az immár sokadik alkalommal megrendezett, nagy népszerűségnek örvendő oltáskonferencián került sor az Oltani vagy nem oltani (angolul Vax-Unvax) címet viselő könyv bemutatójára, amelynek társszerzője az a Robert F. Kennedy Jr., aki indulni fog idén az amerikai elnökválasztáson. A kötetet a kiadvány lektora, az UCLA nyugalmazott professzora, prof. dr. Boros László mutatta be. A könyv rendkívüli tudományos igénnyel íródott, így kiemelten fontos azon vádak ellensúlyozása szempontjából, amelyek mindenkit egyből oltásellenesként bélyegeznek meg, akinek fenntartásai vannak a vakcinákkal kapcsolatban. A könyv közérthető nyelven íródott, így a szakemberek mellett a laikusok számára is világosan magyarázza el, miért érdemes komolyan átértékelni a vakcinákról szóló hosszú évtizedek óta dédelgetett babonákat.”
https://tamasidr.hu/robert-f-k....ennedy-jr-oltani-vag

Megjelent Robert F. Kennedy Jr. Oltani vagy nem oltani című könyve | dr. Tamasi József - Belgyógyászat, természetes gyógymódok, életmód
tamasidr.hu

Megjelent Robert F. Kennedy Jr. Oltani vagy nem oltani című könyve | dr. Tamasi József - Belgyógyászat, természetes gyógymódok, életmód

A Robert F. Kennedy Jr. és Brian Hooker által írt könyv kizárólag tudományos kutatásokra alapozva bemutatja az oltások káros hatásaival kapcsolatos legújabb ismereteket.