26 hét - Fordítás

Sarlóspusztán elhangzott az, amit már többen, több irányból tapasztalnak: be lettünk falazva.
A chemtrail nemcsak szemmel láthatóan most már minden nap eltakarja az eget, alig van ritkán egy-egy nap, amikor látni az eget, hanem ami lehull onnan, már érzékelhető. A korábbi ritkább csíkozás után egy ideig csak éjszaka tolták, de most már fényes nappal, folyamatosan. Az égbolt állandóan fedett.
Az esővízzel lehullott porban fekete, mágnesezhető anyag van. Ez grafén-oxid, mely a szervezetbe jutva operációs rendszerként valós idejű infót ad testünkről és tartózkodási helyünkről, tehát digitális ID-ként is működik. De mint Tamasi doktor a páciensein végzett vérteszt alapján megállapította: oltatlanok vérében is kimutatható a grafén-oxid. Tehát bekerül valahonnan, és nem a vakcinából. Hát honnan? Az étellel, itallal. Tudományos cikkek keringenek arról, hogy az mRNS-vakcina hatóanyagait már élelmiszer-adalékként is képesek előállítani.
Gazdálkodók számolnak be arról, hogy az újfajta esők után megégnek a levelek. A zöldségek elszáradnak. A fák a savas eső okozta fapusztuláshoz hasonló tüneteket mutatnak: kiszáradnak.
Vagyis be lettünk falazva. Már a szabadföldi termesztésű növények támadás alatt állnak. Nem tehetünk fóliasátrat a szántóföldek fölé.
Egy megoldás van: követelni kell a chemtrail szórását lehetővé tévő, Magyarország által is aláírt nemzetközi egyezmények azonnali felmondását, a csapadék országos monitorozását, a repülőgép-üzemanyagok ellenőrzését.
Jelenleg ezt a civilek követelhetik és a Mi Hazánk.
Rá kell kényszeríteni a hatalmat, hogy lépjen.
Most. Mielőtt a növényvilágot, a mezőgazdaságot, a létalapunkat tönkre nem teszik.
A következő lépés a föld rekvirálása lesz és az, hogy laboratóriumi élelmiszerekre kényszerítsenek.
A szervezett mérgezésünket és az eugenista programot azonnal le kell állítani.
Most.
Ertsey Attila