28 hét - Fordítás

Sziasztok!
Olyan munkát ajánlok, ami igazából nem is munka. Viszont, sok pénzt lehet vele keresni.
A Vimgrace cég már több, mint 8 éve működik, már 120 országba szállítanak. Egyetlen termékkel vannak piacon, ami az Actividan nevű, Fucoidan és Kombu Mekabu tartalmú készítmény.
Magyarországra tavaly április elején jöttek.
Az Actividan egy olyan csodálatos termék, melyet joggal neveznek ŐSSEJT KATALIZÁTORNAK. Csodálatos tulajdonsága az APOPTÓZIS, vagyis programozott sejthalál. Azt jelenti, hogy miközben a beteg, sérült sejteket összezsugorítva kivezeti a szervezetből, beindítja az ŐSSEJTKÉPZŐDÉST!
Mivel sejtekből állunk, így minden sejtünknél megtalálja a beteg sejteket és "lecseréli" az APOPTÓZIS" révén. Még daganatos megbetegedéseknél is!! Bizonyított. Élő hús-vér emberek beszámolója, és az orvosi kontroll vizsgálatok bizony ezt igazolják!!
Mindamellett, hogy az egészségünk rendbejön, olyan marketingje van, ahol a saját vásárlásod után is kapsz bónuszt (pénzt)!
Most képzeld el ugyanezt úgy, hogy kettes építkezéssel (nem sok ember, igaz?) haladva, ha mindenki 2 embert csatlakoztat hetente, akkor 8 hét múlva a kereseted több, mint ezer dollár.
Hidd el, amit mondok, az pontosan így van. Benne vagyunk, csináljuk, tapasztaljuk.
Tehát, munka is meg nem is...
Heti 3X tájékoztató, folyamatos kapcsolattartás és beszámolók, segítségnyújtás, csapatban dolgozunk, segítjük egymást!
A cég folyamatos akciókkal és ajándékokkal ösztönöz bennünket, amikhez nem vért izzadva jutsz hozzá, ahogy más mlm-es helyeken!!!
Nagyon rugalmas, segítőkész, bőkezű és megbízható cég.
Bónuszelszámolás hetente. Kivehető minimum 15 $. Kikérheted bankkártyára vagy USDT-re is akár.
Kérj időpontot megbeszélésre privátban.

image