35 hét

“Hosszú Covid, a vakcinák betegséget és halált okozhatnak: Chula, Rangsit”

2024. január 14

“A Chulalongkorn és Rangsit egyetemek hatóságai szerint a hosszan tartó Covid-19 fertőzések és a többszöri Covid-19 elleni védőoltások rejtett betegségek felszínre kerülését, gyengíthetik az immunitást, valamint rákhoz és agyi rendellenességekhez vezethetnek.

A figyelmeztetést Prof Dr. Thiravat Hemachudha, a Chulalongkorn Egyetem Thai Vöröskereszt Feltörekvő Fertőző Betegségek Egészségtudományi Központjának igazgatója és Panthep Puapongphan, a Rangsit Egyetem Keleti Orvostudományi Főiskolájának dékánja adta.

Vasárnap közölték, hogy a Covid-19 fertőzés után három hónapnál tovább fennálló tüneteket "hosszú Covidnak" nevezték, és a szívre, a tüdőre és az idegekre, valamint a bőr-, inak-, rostosszövet-, izom- és ízületi gyulladásra is kiterjedtek.
Rákhoz is vezethetnek, és olyan szunnyadó betegségek kitörését is kiválthatják, mint például a herpesz.

Prof. Dr. Thiravat és Mr. Panthep kijelentette, hogy erőfeszítések történtek az oltások által érintett és elhunyt emberek adatainak eltitkolására, így az oltások által érintettek hivatalos száma irreálisan alacsony volt.

Következésképpen sokan nem tudták, hogy a védőoltások hatással vannak rájuk, és nem találtak megfelelő kezelést. Azt is elmondták, hogy a thaiok halálozási aránya emelkedett a Covid-19 világjárvány előtti és alatti szintről. Kivizsgálást sürgettek annak kiderítésére, hogy ez összefügg-e az oltással.

Nem adtak meg releváns számokat. Más országokban végzett tanulmányok kimutatták, hogy a Covid-19 elleni védőoltás megölt néhány embert, akik rendszerükben, köztük szívükben, vérükben és légzőrendszerükben károsodást szenvedtek – állították.

Ezenkívül a Chulalongkorn Egyetem Orvostudományi Kara közel 100 beoltott Covid-19-esetnél talált olyan gyulladást és fehérje állapotot, amelyek agyi rendellenességekre utalnak - közölték, és néhányan már az agyi rendellenesség tüneteit mutatják. Dr. Thiravat professzor és Panthep úr is idézte a Ramathibodi Kórházat, amint a Mahidol Egyetem Orvostudományi Karának kutatási projektjéről számolt be, amely szerint a Covid-19 elleni harmadik oltás után néhány embernek gyenge volt a T-sejtes immunitása. Ez azt jelenti, hogy a túlzott védőoltások gyengíthetik az immunitást – mondták. Szerintük a valódi adatokat fel kell tárni, hogy az emberek megalapozott döntéseket hozhassanak az oltásukat illetően.”

Forrás: https://www.bangkokpost.com/th....ailand/general/27239

Bangkok Post - Long Covid, vaccines may cause disease and death: Chula, Rangsit
www.bangkokpost.com

Bangkok Post - Long Covid, vaccines may cause disease and death: Chula, Rangsit

Long Covid-19 infections and multiple Covid-19 vaccinations might let hidden diseases surface, weaken immunity and lead to cancer and brain disorders, according to authorities from Chulalongkorn and Rangsit universities.