33 hét - Fordítás
Egyre több dolog derül ki az oltásokkal kapcsolatban.!!!!


Semmi kétség: a COVID vakcinák demenciát okoznak.



Van olyan NFW, amely 1000-szeresére növelheti az eseményekről szóló jelentéseket, ha a COVID vakcinák valóban okozzák. Van NFW, amely 1000-szeresére növelheti az eseményjelentéseket, ha a COVID vakcina nem okozza ezt. A CDC egyszerűen "elfelejtette" figyelmeztetni az embereket.
STEVE KIRSCHSTEVE KIRSCHSTEVE KIRSCH
JAN. 30, 2024 JAN. 30, 2024.
Ez az összes VAERS vakcina az elmúlt 30 évben. Körülbelül 10 másodpercbe telt, hogy ezt a lekérdezést elvégezzem: Ez egy lekérdezés a VAERS-ben szereplő összes oltóanyagra az elmúlt 30 évben. Körülbelül 10 másodpercig tartott ezt a lekérdezést elvégezni:
VAERS lekérdezés a VAERS teljes történetére vonatkozóan. VAERS lekérdezés a VAERS teljes történetére vonatkozóan. Csak egy vakcina okoz demenciát.
Az eredmény magától értetődő: a COVID vakcinák demenciát okoznak.
Bárki, aki azt mondja, hogy "a korreláció nem ok-okozati összefüggés", magyarázza el, hogy mi volt ennek a tényleges oka, ha nem a COVID vakcina.
Erről nem tudok vitatkozni senkivel. Csak nem akarnak róla beszélni. Nem tudok erről vitát kezdeményezni senkivel. Egyszerűen nem akarnak beszélni róla.
A mainstream média soha nem fog foglalkozni vele.
Gázfénybe helyezési technikák
A Közösség megjegyzései X állításával kapcsolatban, miszerint bárki bejelentést tehet a VAERS-nek. Ez így van. És szövetségi bűncselekmény hamis VAERS-jelentést tenni. Akkor miért tenné ezt bárki is?Az X-ről szóló közösségi megjegyzések azt fogják állítani, hogy bárki jelentheti a VAERS-nek. Ez így van. És hamis VAERS-jelentést tenni szövetségi bűncselekmény. Akkor miért tenné ezt bárki is?
Az az állítás, hogy minden azért emelkedett meg, mert olyan sokan kapták meg ezeket az oltásokat, szintén baromság, mivel egymilliárd ember kapta meg az influenza elleni oltást. Az az állítás, hogy minden azért emelkedett, mert olyan sokan kapták meg ezeket az oltásokat, szintén baromság, mivel több milliárd ember kapta meg az influenza elleni oltást.
Íme egy példa valamire, amit a COVID vakcinák NEM okoznak, és amint láthatja, a COVID vakcinák száma NEM emelkedett:Íme egy példa valamire, amit a COVID vakcinák NEM okoznak, és amint láthatja, a COVID vakcinák száma NEM emelkedett:
A COVID vakcinák NEM okoznak fémmérgezést, de demenciát igen.
A COVID vakcina kötelező az új állampolgárok számáraA COVID vakcina kötelező az új állampolgárok számára.
És mellesleg, ha bevándorlási vízumot akarsz kapni az USA-ba, akkor kötelező a COVID vakcina, így te is demenciát kaphatsz!
Itt vannak a linkek:Itt vannak a linkek:
COVID vakcina követelményei bevándorlási vízumhozCOVID vakcina követelményei bevándorlási vízumhoz
Más oltóanyagokkal ellentétben a COVID oltás alól nem áll fenn olyan egészségügyi feltétel, amely miatt Ön lemondhatna a COVID oltásról, mivel a COVID oltás mindenki számára biztonságos! Ez lenyűgöző. Ez lenyűgöző.
És a COVID vakcina különösen akkor ajánlott, ha Ön terhes, annak ellenére, hogy a magzati elhalálozás arányát 50-szeresére vagy még nagyobb mértékben növelheti, amint azt Michelle Gershman ápolónőtől (2:530-nál) egy megdöbbentő felfedezésből megtudtuk. Tehát ha a baba elvesztése előtt állsz, a COVID felvétele nagyszerű megközelítés. Megkerestük Michelle kórházát, de nem akarnak beszélni róla. ( Nem tudok rájönni, hogy miért )... Tehát ha el akarod veszíteni a babádat, a COVID felvétel egy kiváló megközelítés. Megkerestük Michelle kórházát, de nem akarnak beszélni róla ( nem tudom kitalálni miért ).
https://kirschsubstack.com/p/n....o-doubt-about-it-the