Egyik kedves barátom küldte Szlovákiából, kezdenek a covidcsontvázak a szekrényből kiesni. Én megjósoltam 3 éve, hogy mindenre FÉNY DERÜL! / remélhetőleg mindenre IS! /...
Most kezd beérni a jóslatom. A levél 2020 -ból került elő, a PCR tesztek szabálytalanságára hívja fel a figyelmet, érdemes elolvasni, megosztani, letölteni, sok komoly ORVOS írta alá...

SAJÁT "MOTTÓM" és példabeszédem /magyar/:

"PCR teszt · A vizsgálat hatósági ára 19 500 Ft, de a Medicovernél 14 999 Ft-ért, illetve laborpontjainkon kedvezményesen 12 999 Ft-ért veheti igénybe." MEKKORA ÁTVERÉS és LEVEVÉS???

Az említett dokumentum:

"Panasz a törvények, az orvosi eljárások és a laboratóriumi gyakorlat megsértésének kivizsgálására az ÚDZS-nél...

A következő panaszt 2020. december 11-én, pénteken nyújtották be a Pozsonyi Egészségügyi Felügyelet Központjának irattárában. A szöveget orvos készítette, és a párhuzamos ügyintézés lehetőségét keressük a Főügyészségen keresztül.

A pohár túlcsordult, a kormánydiktátorokat mindenképpen le kell állítani. Jogállamban a kormány csak az alkalmazandó törvény által megengedett módon járhat el. A bűnözőknek és társaiknak félniük kell. Avagy az enyhítő körülmények elismerése képpen megállítandó a bűnözés támogatása és leállítása.
A képviselőknek még van idejük átgondolkodni. Panasz - nyílt levél Egészségügyi Felügyeleti Hatóság Žellova 2 829 24 Bratislava 25 Predseda ÚDZS Tárgy: Panasz Az 581. törvény 43. §-a alapján tevékenysége körébe tartozik az egészségügyi ellátás felügyelete.

Az antigén tesztekkel lefolytatott vizsgálatok az emberi orrüregen keresztül történtek. Bármely testüregben a művi érintkezés komoly beavatkozást jelent a test integritásában (sértetlenség), ezért meg kell felelnie a megfelelő orvosi és jogi kritériumoknak.

Az antigén tesztekkel végzett területi tesztek során a Szlovák Köztársaság több millió lakosa több hullámban is teszten esett át. Tudomásunk szerint a törvények, az orvosi eljárások és a helyes laboratóriumi gyakorlat elveinek tömeges és ismételt megsértése történt. Ezért ezzel a panasszal fordulunk Önökhöz, hogy vizsgálja meg az egész folyamatot, és nyilvánítsa ki állásfoglalását róla.

1. Bármely orvosi eljárás feltétele az eljárás előnyeire és kockázataira vonatkozó tájékoztatás, valamint a vizsgálat alá vont személy írásos beleegyezése, amelyet aláírásával megerősítenek. A teszteket írásos hozzájárulás és utasítás nélkül végezték, így a törvényt csak ezen a ponton több milliószor sértették meg.

2. A koreai Biosenzor vállalat tesztje nem rendelkezik a ŠUKL Állami Gyógyszer-ellenőrzési Intézet regisztrációs jóváhagyásával. Ilyen regisztrációval nem rendelkezett az Európai Unió egyetlen országában sem, és a tesztelés első hullámának idején sehol a világon. - Milyen jogalapon használták ezeket a teszteket a szlovák állampolgárokon? A teszt csak az Egészségügyi Világszervezet (WHO) sürgősségi felhasználási listáján jelenik meg. A területeken való vizsgálat nem volt sürgősségi alkalmazás, alkalmazták egészséges embereknél is. Úgy gondoljuk, hogy ezeknek a teszteknek a használata a Szlovák Köztársaságban törvénytelen volt.
- Ki felelős ezért és kit terhelnek a következmények, ha valaki kártérítést kér személyi sérülésért, például súlyosabb allergiás reakció, vérzés stb.?

3. Az egeszségügyi személyzet túlnyomó többsége, több mint 95% -a először végzett ilyen vizsgálatokat, mindenféle képzés és gyakorlat nélkül, azt mondják, hogy még kiskorú diákok és állítólag még állatorvosok is praktizáltak! Kérjük, hogy ellenőrizzék ezeket az információkat, mivel ez bármilyen orvosi etika súlyos megsértését és az egészségügyi törvények többszörös megsértését jelentené.
4. Ki volt az egészségügyi személyzet munkáltatója a vizsgálat során, és melyik egészségügyi intézmény volt a szakmai garancia a vizsgálatra?

5. A teszteken az osztrák és a magyar hadsereg fegyveres erőinek tagjai is aktívan részt vettek. Milyen döntés alapján történt ez? Milyen jogi norma engedélyezi az ilyen eljárást? Szerintünk NINCS ilyen.

6. A tesztelő személyzet követte a betegtájékoztatót, amely nem volt szlovák nyelven, ami szintén a Szlovák Köztársaságban hatályos jogi normák megsértését jelenti! Így még a betegtájékoztató sem jelentett a képzetlen személyzet számára komoly információt arról, hogyan tovább. Az angol, német, olasz és portugál betegtájékoztató hangsúlyozza, hogy tüneti betegeknek szól, nem egészségeseknek. Egészséges alanyokon történő alkalmazás az orvosi eljárások súlyos megsértését jelenti. Ezenkívül a betegtájékoztató szerint a teszt pozitivitását meg kell erősíteni egy másik teszttel, amelyet sehol sem végeztek, éppen ellenkezőleg, azokat, akik ezután elmentek a PCR tesztre, megbírságolták. A jól bevált laboratóriumi gyakorlat elvei szerint a kvalitatív tesztek esetében, ahol csak: pozitív / negatív értékelést kapnak, a szubjektív hiba kockázatának minimalizálása érdekében legalább 2 értékelõnek kell lennie. Információink szerint ezt gyakorlatilag sehol nem hajtották végre, így a tesztelés és annak eredményei zavarosak voltak, és nem nyújtanak elfogadhatósági feltételeket és a statisztikai felhasználás lehetőségét.

7. A kiadott "tanúsítvány" (cerrtifikát) nem felel meg az orvosi dokumentáció alapvető feltételeinek. A fejlécben szerepel az Egészségügyi Minisztérium, de az Egészségügyi Minisztérium nem egészségügyi szolgáltató, amelyet minden egészségügyi dokumentumban fel kell tüntetni. A tanúsítvány a következő részeket tartalmazza: személy neve, vezetékneve, születési ideje, akinek egészségügyi ellátást kell nyújtani. Maga a nyomtatvány kijelenti, hogy az egészségügyi ellátás! - Ki adta ki az egészségügyi ellátás engedélyét és kódját? A tanúsítványon nincs laboratóriumi nyilvántartási szám, nincs meghatalmazott személy neve és aláírása, illetve a szolgáltató címe és telefonszáma.

8. A vizsgálatokat olyan területeken végezték, amelyek nagyon távol álltak az egészségügyi létesítmények higiéniai normáitól. - Ha egy ilyen eljárást legalizálnak, a jövőben más orvosi eljárásokat is lehet majd végezni sportpályákon vagy a Tűzoltó és Mentőszolgálat garázsaiban, ideértve az egyéb testüregek műszeres vizsgálatát is?

9. Az összes használt gyűjtőkészlet (teszt-minta), használt munkaruha és egyéb, a tesztelésben használt anyag veszélyes - szennyezett biológiai hulladékot jelent. Jogszabályi szempontból szükséges betartani a hulladéktörvényt 79/2015. Z.z. és a Szlovák Köztársaság Egészségügyi Minisztériumának sz. 553/2007 Z.z. az egészségügyi létesítmények működésének egészségvédelem szempontjából történő követelményeit. Az ilyen hulladék kezelése különleges bánásmódot igényel, gyűjtést speciális, lezárható és mechanikusan ellenálló edényekbe, lehetőleg éghetők, speciális rendszertől függően, fenntartott helyen tárolva, külön írásos nyilvántartással. A tárolást úgy kell biztosítani, hogy a hulladékkal ne lehessen visszaélni és ne lopják el, hogy illetéktelen személyek, állatok vagy rovarok ne férhessenek hozzá. A szállítást és elégetést speciális égetőkben erre képzett személyzet végzi. Kérjük, ellenőrizzék, hogy így történt e ez. A közvetett visszajelzések nem ezt igazolják.

10. A tanúsítványok ellenőrzése a személyes adatok védelméről szóló törvény durva megsértésével járt. A hatályos jogszabályok szerint csak az orvosi titoktartásra kötelezettek azok a személyek, akik ezekbe a dokumentumokba betekinthetnek. Nem lehet eladó, SBS (vagyonőr) munkás, portás vagy házmester! Hihetetlen, hogy ez egy civilizált államban a 21. században történt. Számunkra érthetetlen, hogy az ombudsman még nem szólalt meg, aki feladataiért is felelős. A területi tesztelés során a Szlovák Köztársaság jogszabályait ismételten és tömegesen megsértették. Alapvető fontosságú, hogy az ÚDZS mint kormány vagy parlament alá nem tartozó intézmény egyértelműen meghatározza az ilyen eljárások jogi korlátjait és orvosi kritériumait most és a jövőben is. Írásbeli választ kérünk a kapcsolattartási címre.

Kapcsolattartó:
MUDr. Štefan Paulov A.D. 2020.dec.10, Nitra
A panasz és a nyílt levél aláírói:
MUDr. Štefan Paulov; RNDr. Jozef Prokeš, CSc; Ing. Jozef Šedovič; Ing. Peter Švec, p.s.c., RCDS; Ing. Peter Božík; Mgr. Tibor Cabaj "

image