34 hét - Fordítás

Megdöbbentő ,hogy még mindig, szinte Senki Nem látja a fától az erdőt...
Pontosabban, Nem akarja azt látni, mert az lemondásokkal és áldozathozatallal, esetleg a komfortzóna ideiglenes feladásával járna...
A nagy többség, még mindig foggal-körömmel ragaszkodik a sötét oldal rendszeréhez, akik ezáltal homokot szórnak a szemekbe, mindeközben az Aranykorról áhítoznak... de csak az Elhitetés Fénykorának kapuit döngetik.
Van EGY Teremtői út, amiről nem csak beszélni, hanem élni is kell(ene), az ördög ölében üldögélve ne számítsunk sok Égi gondviselésre!
Hisz hiába papolunk szellemi magasságokról, ha anyagba ragadtan az ellenkezőjét éljük.
Amíg félelem van bennünk, addig a rossz oldalt tápláljuk, így nem várhatunk a JÓTÓL segítséget!
Fordított értékrendek uralkodnak alvó és ébredő elméken.
A mai kor embere óvja, féltve őrzött kincseit, házát, autóját, kütyüit kölcsön nem adná ha bárki kérné tőle, de Gyermekeit gondolkodás nélkül, bízza a szomszédra, a nagyira, bárkire és nyugodt szívvel dobja őket a hazug rendszer dogmatikus birka neveldéibe már egészen kicsi kortól, mert a rendszer ezt mondta... így kényelmes!
És most senki ne jöjjön azzal, hogy kötelező, mert, ha teljes szíveddel és Gyermekeid iránt érzett őszinte SZERelemmel Te ezt NEM fogadod el, akkor mindig megkapod a megoldást és a Teremtői Gondviselés kapui kitárulnak előtted!
A mai kor embere a telefonjával alszik, míg Gyermekeit külön szobában altatja, mert a rendszer ezt mondta!
A mai kor embere képtelen SZERETNI az Élőt, mert a rendszer ezt akarja!
A mai kor embere teljességgel megérett a pusztulásra, mert képtelen változni és változtatni, inkább felzabálja az állatvilágot és pusztítja, kizsákmányolja a természetet, mintsem szimbiózisban élne minden Élő Teremtménnyel, egymást segítve, EGYsÉGben.
A mai kor embere ISTENTELEN és ezért mára EMBERTELEN lett és sutba dobta minden jó erényét a jólétért, hírnévért, sikerekért cserébe.
A MAI KOR EMBERE ELADTA A LELKÉT!
A Teremtő Égi Szüleink segítő keze, csak azokat érintheti, akik már kiléptek mentálisan teljesen, fizikálisan, ahogy ez a mai korban kivitelezhető, ebből a MINDENBEN hazug, pusztító, manipulatív, félrevezető, dogmatikus... Életellenes körből, azaz a rendszerükből és minden sejtjükkel visszautasítják, NEM ÉLTETIK, NEM TÁPLÁLJÁK... hanem szívük minden dobbanásával IGNORÁLJÁK azt!
Kevesen ugyan, de vannak, akik JÓL döntöttek!
Ha az anyagon teljesen felülkerekedünk, a hazug mátrix már semmiféle hatást nem gyakorol ránk. Ha minden sejtünkkel elfordulunk a sötétség rendszerétől és ezáltal szívünket teljesen kitárjuk a Teremtő felé és bizalommal átadjuk életünk vezetését, na akkor tapasztalhatjuk meg az Isteni Gondviselés csodáit is, nap, mint nap...
Na de egy seggel két lovat nem lehet megülni, itt már nincs helye langyosságnak! Mert ez az út göröngyös és áldozatokkal teli, aki az ördög odadobott cukorkáit közben azért elfogadja és azt szopogatja, ugyanúgy a vesztébe rohan, mint a tudatlan alvó.
Az emberiség vészesen robog a szakadékba... a pusztulása felé, mindenki a másikat okolja, a másiktól várja a megváltást a Vég hazug idejében.
Még a megoldás is el van hazudva, ferdítve, pedig oly EgySZERű!
MINDENKI A SAJÁT SORSÁÉRT FELELŐS, hisz világunkért és a mai történésekért is minden egyes ember csak saját magát hibáztathatja.
Amennyire a mai világesemények téged rosszul érintenek, annyiban van részed a megteremtésében is!
A földi lét célja, SZABAD AKARATTAL ELFORDULNI A SÖTÉT OLDAL RENDSZERÉTŐL ÉS VISSZATALÁLNI A TISZTA, ÖRÖK ÉS VÉGTELEN SZERELEM FORRÁSÁHOZ AZAZ A TEREMTŐ ÉGI SZÜLEINKHEZ!
Visszatalálni, mert egykor mindenki elfordult Tőle ezáltal magát pusztulásra ítélve, de kapott egy második esélyt a Föld nevű lelki-szellemi iskolában, ahol sajnos megint csak úgy táncikál a megalkuvó nagy többség, ahogy az ördög fütyül...
Az emberekből kihalt az Emberség, pedig most olyan nyomorúságos idők jönnek, hogy egyiket csak a másik Embersége mentheti meg a pusztulástól.
Ha mindenki úgy élne, hogy az embertársai jólétét, érdekeit ÖNMAGA ELÉ helyezné, akkor józan paraszti ésszel átgondolva, MINDENKI jó életnek örvendhetne.
Na, de ehhez MINDENKIT a JÓ SZÁNDÉK ÉS AZ ÖNZETLEN SZERETET, VAGYIS A TEREMTŐ kell, hogy VEZÉRELJEN kivétel nélkül!
Ezt hívják kérem ARANYKORNAK, amiről oly sokszor beszéltek!
Szerintetek ez az egyszerű dolog kivitelezhető a jelenkor bukott emberiségével?
Ez az anyagba ragadt, önző, önérdekű, gőgös, pénzcentrikus, irigy, megvezethető... embermassza, akikben a szeretet már csak ÖNszeretetként van jelen (tisztelet a kivételnek) szerintetek méltó a Teremtői Aranykorra?
JÓ VILÁGOT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG, JÓ EMBEREK, JÓ ÉRZÉSEI TEREMTHETNEK!
Ha Te lennél a Teremtő, beengednéd ezeket az embereket az önzetlen, önérdektől mentes SZERETET ALAPÚ TÁRSADALOMBA, AZAZ AZ ARANYKORBA?
Sáros vödörbe nem öntünk Tiszta vizet, ha az a cél, hogy az Tiszta maradjon! Ráadásul az a sár úgy rátapadt, hogy már képtelenség kipucolni, tehát egy ÚJ, TISZTA vödör kell, a régi meg megy a szemétbe minden mocskával együtt...
Itt nem a végidők kezdődnek, hanem az Idők LEGVÉGÉT éljük, ami egy Világégéssel fog lezárulni, hogy a gonoszság, gőg, irigység... és azok hordozóinak minden csírája porig égjen.
Az embereket nyomorba döntő, hazug háttérhatalmat, politikusokat, a megbetegítő egészségügyet, gyógyszermaffiát, a lebutító közoktatást, a meghazudott vallásokat.,a manipulatív médiát (és még holnapig sorolhatnám) már réges rég IGNORÁLNI, NEM ETETNI kellett volna!
Itt még a legrosszabb rossz is értünk van, a szellemi-lelki emelkedéséért történik.
Hisz a hazugságokat, a gonoszt már oly sok ember felismerte, mégsem fordultak el, azóta is azt táplálják gőzerővel, ezáltal magukba szívva a sötét energiát, egyre távolabb kerülve a valós CÉLTÓL.
Rendszeren belül, új érdekmentes rendszert kialakítani nem lehet, most nem annak van itt az ideje, hogy közösségeket kialakítva meneküljön az ember a pokol bugyrából.
Mert ez itt maga a földi pokol, ami az EMBER miatt vált azzá, ezért fog elpusztulni minden és mindenki, aki nem méltó egy Új Tiszta Teremtői Rend szerint működő Világra!
Egyéni feladata MINDENKINEK EMBERRÉ VÁLNI, a nem materiális szeretettel utat törni a Teremtő felé.
Embertársainkat ÖNfeláldozóan megsegíteni, akár szellemileg, akár anyagilag ebben az időszakban, ami most ugyan nehéznek tűnik, de ami a közeljövőben jön arra nincsenek szavak!
Most még mindenki számára adatott egy rövidke kegyelmi idő, hogy azt saját szellemi emelkedésesére, szeretővé, önzetlenné válására használhassa, ezáltal Teremtője felé lépkedve. Tégy egy lépést a Teremtő felé és Ő százat lép te feléd, csak indulj már el, hisz mikor "AZ IDŐ LEJÁR, A VILÁG MEGÁLL!"
NINCS MÁS ÚT, CSAK AZ ÉGI IGAZSÁGGAL KIKÖVEZETT KESKENY ÖSVÉNY VEZET EL MINDENKIT EGY JOBB ÉS SZEBB VILÁGBA!
Áldjon az Ég MindENKIt és adjon elég Erőt, Jó döntést hozni, hisz most a korszakváltás kapujában a Lét a Tét... a Lelkünk Megmentése. Minden más lényegtelen és másodlagos...