34 hét - Fordítás

Kedves ismerős és ismeretlen Fénytestvéreim!
Sokan olvasták már írásaimat, üzeneteimet itt az általam elindított JÓ HÍR A FELEMELKEDÉS FOLYAMATÁBAN - A SZERETET EGYSÉG FÉNYÉBEN oldalon, valamint azon spirituális csoportokban, amelyeknek tagja vagyok. Azonban sokan lehetnek, akik nem is ismernek. Így most röviden összefoglalom az életem utóbbi történéseit.
Az önmegvalósítás, tudatosodás folyamatában tárult fel lényen mélyebb valósága. Fizikai szinten, a mindennapi valóságomban, Dudás Máriaként vagyok jelen. Harangvirág a lélek valóságom. Csillagvirág pedig a szellemi valóságom lényegét foglalja magába. Azonban mindhárom én vagyok. Az adott élethelyzetekben ma már egyszerre nyilvánul meg mindegyik lét valóságom. Azonban földi létben, lelki szinten, mintegy Harangvirág nyilvánul meg, de szellemi szinten, Felsőbb Lényem Csillagvirág valósága tárul fel.
Életem során kétszer történt meg az újjászületésem. Először 2001 év során, akkor kerültem egységbe Harangvirág létemmel, lélek valóságommal. Ezen újjászületésig történt életemet még 2002 és 2003 évben jegyeztem le "Álomvilág" c. könyvemben. Könyvem már megjelent és megvásárolható.
Az eltelt évek alatt a belső átalakulásom, fejlődésem tovább folytatódott, és feltárult előttem Lemúriában kapott tudás által, a KRISTÁLYFÉNY ENERGIA teljes rendszere.
Ezt követően 2008 nyarán, egy fizikai szintű támadás következtében, a bal fül mögötti ideg csoport megsérült és ennek következtében 10 hónapig szinte felkelni sem tudtam. Látásom, hallásom, egyensúlyom teljesen beszűkült állapotban volt. Lényegében az orvosok segíteni nem tudtak. Ekkor kerültem be lelki, szellemi szinten a Kristályföld éteri valóságába. Azonban mindezt fizikai szinten is teljesen átéltem. Itt a Kristály Létben történt meg a Teremtő által a gyógyításom és a második újjászületésem. Ekkor kerültem be Csillagvirág szellemi valóságomba.
2007 körül olvastam el az első hat Kryon könyvet. Ekkor ezeket teljesen magaménak éreztem, mivel a leírtakat szinte teljességgel megtapasztaltam. 2019 tavaszán újra elolvastam a könyveket és az azóta megjelent további kiadásokat is. Elolvasva az eddig megjelent Kryon könyveket felismertem, hogy Kryon által átadott tudás teljes egységben van a Kristályfény Energia Rendszerével. Továbbá rájöttem, hogy, ez lényegében a TUDATOSSÁG FIZIKÁJÁNAK GYÖKEREIT, ALAPJÁT és MEGNYILVÁNULÁSÁT adja meg. Ez pedig összefügg az önmegvalósítás folyamatával, a tudatosságunk kibontakozásával. A lényeg az, hogy képessé váljunk a bennünk lévő ellentmondások, blokkok, akadályok feloldására és ez által a saját tempónkban előrelépjünk életutunkon. Tudnunk kell azonban, hogy sohasem kapunk nagyobb feladatot, kihívást, mint amelynek elvégzésére már felkészültünk. Ugyanakkor mindenkor megkapjuk a Teremtőtől mindazt, amire szükségünk van, az előrelépéshez. Állandóan segítségünkre van Felsőbb Énünk, Őrangyalunk, a Mestereink továbbá az égi és földi segítőink. Felismertem, hogy a Kristályfény Energia lényegében a Teremtő Szeretetének Fénye, mely mindent és mindenkit áthat és magába foglal. Lényegében "Álomvilág" c. könyvemben a saját életutamat, az önmegvalósításom menetét írtam le. Ugyanakkor valójában ezen belső átalakulásom, melyet könyvemben lejegyeztem, a TUDATOSSÁG FIZIKÁJÁNAK GYÖKERÉT tárta fel előttem.
2020. szeptember végén indítottam el A JÓ HÍR A FELEMELKEDÉS FOLYAMATÁBAN - SZERETET EGYSÉG FÉNYÉBEN csoportot, melynek vezetője, adminisztrátora és aktív tagja voltam egészen 2023. április végéig. Ekkor a Teremtő általi útmutatást követve elvonultam, hogy felkészüljek a további küldetési feladatokra. A csoport vezetését és az adminisztrátori teendőket átadtam a segítő, igen aktív adminisztrátoromnak.
Az eltelt hónapok során, a földi létünk további helyzetével, és az egész Föld átalakulásával kapcsolatban fontos információk tárultak fel előttem. Közben kerestem a lehetőséget, hogy a küldetésem menetében milyen módon tudok segíteni mindazoknak, akik keresik az utat a jelenlegi kaotikus helyzetekből való kilépésre.
A továbbiakban itt a JÓ HÍR A FELEMELKEDÉS FOLYAMATÁBAN - A SZERETET EGYSÉG FÉNYÉBEN oldalon és a többi spirituális csoportokban már nem fogok aktívan tevékenykedni. A Facebookon is csak az események követése és a személyes üzeneteim áttekintése miatt fogok néha jelen lenni. A továbbiakban egy más módon kívánom segíteni azokat, akik a Hazatérés útján, a Teremtő Szeretetének Fényébe, a Kristályfény Valóságába való visszatérés útján akarnak tovább haladni.
Ha továbbra is kapcsolatban szeretnél velem lenni és/vagy az üzeneteimet, gondolataimat, információimat szeretnéd olvasni, írj az email címemre és tájékoztatlak a továbbiakról!!! Ezen lehetőségnek nincs anyagi vonzata!!!

Email címem: csillagvirag738@gmail.com

Megjegyzés: Ezen bejegyzésemet a Facebookon tettem fel a napokban,de sajnos az ottani rendszer nem engedte, hogy közzétegyem azon lehetőséget, mely által továbbra is elérhetnek, akik olvasni szeretnék az üzeneteimet és írásaimat. Most ide is felteszem ezen üzenetemet, de itt már megadom a weboldalam elérhetőségét, mely a következő:

https://hazateresakristalyfenybe.freewb.hu

Ezen weboldal elérhetőségét valamint "Álomvilág" c. könyvem megvásárlásával kapcsolatos információkat adjátok tovább ismerőseiteknek, barátaitoknak. Csillag Virág Írói néven jelent meg "Álomvilág" c. könyvem, mely előrendelhető a Líra Könyvkereskedésben. A weboldalukon a kereső részben a szerző nevét és a könyv címét beírva a könyvem megvásárlásának adatai láthatóvá válnak. Továbbá megvásárolható Budapesten, Szegeden és Pécsen a Fókusz könyváruházakban.

Szeretettel: Dudás Mária Csillagvirág

Kezdőoldal
hazateresakristalyfenybe.freewb.hu

Kezdőoldal