34 hét - Fordítás

A napokban történt egy családi ház fürdőszobájában.
3 jóllakott macskusz (Cicamama, Pityu, Jakson) a fürdőszobában "ejtőznek" ketten az ablakban, külön macskaágyon egy az emeletes kaparó tetején! Az egér az előszobában egész éjjel a kutyák száraztápján hízlalta magát. Már napok óta a macskák és kutyáim vendégszeretetét élvezte. Valami zavar lehetett a fejükben, mert egyik sem akarta megfogni, kizavarni. (Azt hitték ő is a ház lakója? Ha kint megfognak egyet azt meg behozzák?)
A fürdőszobában kérdőre vontam a macskáimat, hogy mégis mit gondolnak, én veszem nekik a kajákat és még az egeret is én fogjam meg?
Jött a válasz Jaksontól, nyauu. Tovább lustálkodtak. Hallottam, hogy a párom ott kuncog a fürdőszoba ajtó előtt. Megismételtem a kérdést, majd ott hagytam őket. Kis idő múlva megjelent cicamama és egyenesen elindult a cipők felé, majd bebújt a szekrény mögé is! Meglepődtem, úgy látszik használt a "fejmosás" macskuszéknál! De a két fiú macsnak esze ágában sem volt neki segíteni. Bent pakolásztam a szobában majd valamit kivittem a fürdőbe, akkor láttam, hogy cicamama kapkod a WC mögé. Odamentem és láttam, hogy az egér odabújt a partfis alá. Szóltam a lányomnak, hogy ronggyal fogja meg és vigye ki, én addig lefogtam az egeret. Kipateroltuk.
Hihetetlen, mondtam a lányomnak, csak megértették mit szeretnék! Nem csodálkozom rajta, hogy az egyiptomiak szent állata volt nagyon okos állatkák! Mi pedig ennyire egy hullámhosszon vagyunk már 10-9 éve! Cicamamával 10, fiaival 9.