Tegnap néztem egy filmet. Megakadt a szemem a Dr.Strange 'ből s a Constantin filmekből ismert színésznőn.
A filmben a dzsinn elmondja,hogy Sába királynője volt az első szerelme. Érdekelt a történet. Érdemes megnézni. Viszont erről eszembe jutott, hogy a leírások szerint Sába szerelme Salamon volt s a Kebra Nagast ír arról,hogy Sába királynő palotájában nem lehetett bejutni, mert dzsinnek őrizték és Salamon dzsinnek és démonok segítségével építette hatalmas világ szerte hatalmas építményeit. Felmerült a kérdés bennem, mi van ha Salamon maga volt a dzsinn?
A bibliában is több helyen szerepel hogy parancsolt a démonoknak . Belzebubnak vagyis Baál - Zefonak. Akkád - Egyiptomi. Baal =Baál=Bél=Béla egy kecske fejű istenség aki a magyarok istene, a termékenység istene és a viharoké. Elolvastam az ide tartozó témával foglalkozó Arany László műveit és előadásait. Véletlen lenne? Nem !
A filmben elhangzik hogy a dzsinn első szerelme Sába királynője, aki után még 3000 évvel később is vágyakozik. Akitől utóda(i) lett. Sába királynője trónján két kecske fej van faragva. Vagyis Baál . Ha Baál azonos a dzsinnel, a dzsinn pedig azonos Salamonnal akkor az egész történet és magyar nép eredet története, arra tesz bizonyságot hogy a magyar nép Égi eredetű. A filmben is elmondja a dzsinn hogy nem evilágból való. A Mahabharata is ír olyan fém égi városokról amik repültek és leszálltak. Némelyikük olyan nagy volt hogy nem fért volna el egyik kontinensen sem így a tengerre tették. Mint Atlantisz.

image