35 hét - Fordítás

FIGYELEM FREEBOOK.HU - FONTOS INFÓ!

35 hét

Figyelem! Sokan panaszkodtak, hogy a vezetéknév hátra került, a keresztnév meg előre. Ezen most változtattunk, tehát mindenkinek megfordítottuk a nevét "MAGYAR"- szabványosra. Viszont fontos lenne, hogy azok, akik eleve fordítva írták a nevüket, azok viszont legyenek már szívesek visszafordítani! Köszönet a megértésért és türelemért. / A kérdés: HOL KELL JAVÍTANI? A válasz a saját oldalunkon a "SZERKESZTÉS" + "PROFIL" -itt lehet bármit javítani, szerkeszteni...

Más...


Folyamatosan dolgozunk az oldalon és várjuk a javaslataikat, és az esetleges hibákról való tájékoztatást. Az androidos verzió teszt alatt van, 30 tagunk teszteli. Akinek van kedve kipróbálni, az kérem, küldjön egy e-mailt nekem és akkor beletesszük a kísérleti androidos regisztrálásba, majd elküldjük azt a linket, ahol tudják telepíteni a az "android teszt GOOGLE PLAY áruház" alkalmazást! Köszönettel.

Figyelem! Köszönjük ha ha valaki megteheti és támogat minket adományával! Akik adományt küldenek, azok automatikusan "PRO", vagyis támogató / SPONZOR/ tagként fognak megjelenni a közösség felületén.

hefisaman@hotmail.com
spiritualtv@protonmail.com

Az adomány összege nincs meghatározva, minden segítség sokat jelent nekünk! Áldás: ADMIN CSAPAT

Adományozás - LINK: https://www.spiritualtv.eu/tamogatas/

image