ATTILA HEFFNER megosztott egy bejegyzés  
36 hét

36 hét

☝️BREAKING: “Hulscher és munkatársai az Európai Kardiológiai Társaság Szívelégtelenség (European Society of Cardiology Heart Failure) című folyóiratban a COVID-19 vakcina által kiváltott szívizomgyulladás 28 esetéről szóló jelentést tettek közzé, és a patológiai leletek alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a halált az injekció okozta. Az oltás nélkül ezek a 44 éves átlagéletkorú betegek ma is élnének. A Bradford-Hill-kritériumok alapján arra is következtetnek, hogy az oltást követő szívhalálra epidemiológiai kritériumok alapján lehet következtetni, más szóval az oltottaknál előzménybetegség nélkül bekövetkezett megmagyarázhatatlan szív- és érrendszeri halálesetek valószínűleg az oltás miatt következtek be.”
By Dr. Peter A. McCullough

“Boncolási leletek halálos COVID-19 vakcina által kiváltott szívizomgyulladás esetén”

Nicolas Hulscher, Roger Hodkinson, Vilmos Makis, Peter A. McCullough
Először megjelent:2024. január 14

“Absztrakt

A COVID-19 elleni vakcinákat összefüggésbe hozták a szívizomgyulladással, amely bizonyos körülmények között végzetes is lehet. Ennek a szisztematikus áttekintésnek az a célja, hogy megvizsgálja a COVID-19 vakcinák és a szívizomgyulladásból eredő halálozás közötti lehetséges ok-okozati összefüggéseket a kórbonctani elemzés segítségével. 2023. július 3-ig szisztematikusan áttekintettük a COVID-19 oltás által kiváltott szívizomgyulladást érintő publikált boncolási jelentéseket. Minden olyan bonctani vizsgálatot bevontunk, amely a COVID-19 vakcina által kiváltott szívizomgyulladást is tartalmazza lehetséges halálokként. Az ok-okozati összefüggést minden esetben három független, szívpatológiai tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező orvos értékelte. Kezdetben 1691 vizsgálatot azonosítottunk, és a felvételi kritériumaink szűrése után 14 dokumentumot tartalmazott, amelyek 28 boncolási esetet tartalmaztak. A szív- és érrendszer volt az egyetlen érintett szervrendszer 26 esetben. Két esetben a szívizomgyulladást a multiszisztémás gyulladásos szindróma következményeként jellemezték. Az átlagos halálozási életkor 44,4 év volt. Az utolsó COVID-19 oltástól a halálig eltelt napok átlagos száma 6,2, illetve 3 nap volt. Az egyes dokumentumokban bemutatott klinikai információk független áttekintésével megállapítottuk, hogy mind a 28 haláleset nagy valószínűséggel okozati összefüggésben áll a COVID-19 elleni védőoltással. A jelen áttekintésben szereplő esetek időbeli kapcsolata, belső és külső konzisztenciája az ismert COVID-19 vakcina által kiváltott szívizomgyulladással, annak patobiológiai mechanizmusaival és a kapcsolódó túlzott halálozással, kiegészítve a boncolás megerősítésével, a független ítélettel és a Bradford Hill-kritériumok alkalmazásával. A vakcina által okozott szívizomgyulladás általános epidemiológiája azt sugallja, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy okozati összefüggés van a COVID-19 vakcinák és a szívizomgyulladás okozta halálozás között.

“….Összefoglalva, egy sor szívizomgyulladással összefüggő halálesetet azonosítottunk a COVID-19 elleni oltást követően, amelyeket boncolás is igazolt, hogy az orvosi közösség átfogóbb képet kapjon a COVID-19 vakcina által kiváltott halálos kimenetelű szívizomgyulladásról. A jelen áttekintésben szereplő esetek időbeli kapcsolata, belső és külső konzisztenciája az ismert COVID-19 vakcina által kiváltott szívizomgyulladással, annak patobiológiai mechanizmusaival és a kapcsolódó túlzott halálozással, kiegészítve a boncolás megerősítésével, a független ítélettel és a Bradford Hill-kritériumok alkalmazásával. A vakcina által okozott szívizomgyulladás általános epidemiológiája azt sugallja, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy okozati összefüggés van a COVID-19 vakcinák és a szívizomgyulladás okozta halálozás között. Ez azokra az esetekre is vonatkozhat, amikor egy beoltott személyben hirtelen, váratlan haláleset következett be. Ha a COVID-19 oltóanyagok továbbra is forgalomban maradnak nyilvános használatra, sürgős vizsgálatra van szükség a kockázatok rétegződése és mérséklése érdekében a halálos COVID-19 vakcina által kiváltott szívizomgyulladás lakossági előfordulásának csökkentése érdekében.”

https://onlinelibrary.wiley.co....m/doi/full/10.1002/e

https://onlinelibrary.wiley.co....m/doi/epdf/10.1002/e

image
image
image