36 hét - Fordítás - Youtube

“A COVID-19 vakcinák öt évvel az injekció beadása után is károsíthatnak.
Dr. McCullough, Cole és Milhoan tanúvallomása az amerikai kongresszusban a genetikai oltások hosszú távú egészségügyi hatásairól - Teljes meghallgatás”

Írta: Dr. Peter A. McCullough

“2024. január 12-én, pénteken Marjorie Taylor Greene georgiai képviselő történelmi jelentőségű amerikai kongresszusi panelt tartott a Capitol Hillen lévő Rayburn épületben hogy megtudja, miért okoz a COVID-19 vakcinázás még évekkel a 2021-es elsődleges sorozat után is rekordméretű sérüléseket, fogyatékosságokat és haláleseteket. https://www.youtube.com/live/7....-p0kFdcVkA?si=75Ox-X

A meghallgatáson Greene (R-GA), Ron Johnson szenátor (R-WI), Warren Davidson (R-Ohio) és Any Biggs (R-AZ) amerikai képviselők vettek részt, a tanúk pedig Dr. Peter McCullough felnőtt belgyógyász, kardiológus, Dr. Ryan Cole, klinikai patológus és Dr. Kirk Milhoan, gyermekgyógyász, gyermekkardiológus voltak.

A kétórás ülésszak megállás nélkül zajlott a nyitóbeszédektől és a törvényhozóktól a szakértőkhöz intézett kérdésektől kezdve. Az eseményt számos csatornán élőben közvetítették, a sajtó pedig interjúkat készített Greene és Johnson képviselőivel. A hallgatóság között voltak érdekeltek, köztük olyanok, akik a COVID-19 oltás következtében sérüléseket szenvedtek, diákok, vállalati vezetők, független média és a Children's Health Defense.

Több tucatnyi idézetet közöltek a kongresszusi jegyzőkönyvben a szakirodalomból, a biztonsági adatbázisokból, és diákat mutattak be, amelyek bizonyítják, hogy a COVID-19 vakcina Spike fehérje széles körű károkat okoz az emberi szervezetben. Dr. McCullough rámutatott, hogy a genetikai termékek esetében az FDA biztonsági aggályokra vonatkozó szabályozási időablaka öt év. Az amerikaiak aggódnak. A Rasmussen közvélemény-kutatás szerint a meghallgatás napján az amerikaiak 53%-a úgy véli, hogy a vakcinák súlyos mellékhatásai nagyszámú megmagyarázhatatlan halálesethez vezetnek.

Kérjük, szánjon időt e meghallgatás áttekintésére, és ossza meg széles körben családjával, barátaival és kollégáival. A végén Johnson szenátor arra kéri az orvosokat és más egészségügyi dolgozókat, hogy jelentkezzenek, legyenek őszinték a hibáikkal kapcsolatban, és álljanak a történelem jó oldalára. A COVID-19 oltás biológiai biztonsági katasztrófa volt a világ számára. 2024. január 12-én mindhárom tanú az összes COVID-19 vakcinatermék piaci forgalomból való kivonására szólított fel biztonsági aggályok miatt - ez szerepel a jegyzőkönyvben.”

Forrás: https://petermcculloughmd.subs....tack.com/p/covid-19-