Felmentették a vádak alól a COVID-vakcina tartalmát kutató orvosnőt, Dr. Anamaria Mihalceát, aki azt állította, elektromágneses nanorészecskéket tartalmaz a "csodavakcina"
2023.12.20
Dr. Anamaria Mihalcea román származású, jelenleg az Egyesült Államokban élő orvoskutató, gyakorló belgyógyász és patológus. Orvoskollégák, tudósok, mérnökök és vegyészek csapatával együtt vizsgálja a COVID-19 „vakcinákban”, valamint más injektálható orvosi folyadékokban és egyebekben található biotechnológiát.
Dr. Mihalcea Több orvos kollégájával úgy döntött, hogy sötét-mezős elektromikroszkóp alatt megvizsgálják a COVID19 vakcinák tartalmát.
Az elektormikroszkóp alatt bizony evidenssé vált, hogy a Pentagon megbízására már évekkel ezelőtt “felfedezett” COVID-oltásokban furcsa magukat elektromágneses rezonancia (például az 5G) hatására összeszerelni képes nanorészecskék vannak.
Tették mindezt azért, mert orvosként sejtették, hogy a titokzatos “csodavakcina” több mint kamu-pandémia népirtó, azaz “népesség-szabályozó” csodafegyvere, úgy vélték az emberekre tömegesen rákényszerített, védőoltásnak hazudott biológiai fegyvernek számító ampullákban valami más, valami több is kell legyen, éspedig annak a gigantikus emberkísérletnek a “kezdő rúgása” mely segítségével a globalista/sátánista őrültek fémes nanorészecskéket akarnak oltásokkal bejuttatni az élő emberi szervezetbe és ezzel elkezdik a transzhumanizmus nagy álmát az úgynevezett Testek Internetjének (intrakorporális, azaz magyarul testen belüli, sematikus nano-hálózat) létrehozásával foglakozó (tiltott!!!) emberkísérletet. Ugyanis az egész COVID-vakcina kampány nem más mint egy tiltott emberkísérlet, mely érintette a Föld valamennyi régiójában élő embereket.
A doktornőt és orvos-kollégáit a hivatalos propaganda cenzorai azonnal konteósnak minősítették és megpróbálták megfélemlíteni, azonban ennek ellenére a COVID-szérum vizsgálatát azok folytatták és egyre több orvos csatlakozott hozzájuk világszerte.
Az orvosnő nem titkolta megdöbbentő felfedezéseiket a COVID-szérum tartalmát illetőleg, ami miatt Washington állam orvosi engedélyezési bizottsága beperlete s azzal vádolta meg, hogy rémhíreket terjeszt és azzal fenyegették, hogy ha nem tudja állításait bizonyítani elveszik orvosi engedélyét.
Mihalcea doktornő azonban nem hátrált meg s kijelentette, hogy készségesen áll a vizsgálóbizottság és a bíróság elé és ott nyilvánosan ismerteti és bizonyítja miket találtak a COVID-szérumot tartalmazó ampullákban.
A történet ettől érdekes fordulatot vett, ugyanis december elsején a doktornő körlevélben adta hírül, hogy a Washington állam orvosi engedélyezési bizottsága ejtette az ellene indított pert, a vádló pedig visszavonta a vádat.
A hatalom transzhumanista urai nem kockáztatták meg, hogy a nyilvános tárgyaláson az orvosnő felsorolja mi mindent, védőoltásba nem illő összetevőt találtak eddig a COVID-vakcinás fiolákban és inkább visszavonták a feljelentést és ejtették a doktornő elleni vádakat.
Úgy tűnik, nem vállalták a pereskedés rizikóját, hogy a tárgyalás alatt Dr. Anamaria Mihalcea és orvoscsapata nyilvánosan bemutassa miket találtak a légúti vírus elleni védőoltásnak hazudott COVID-üvegcsékben. Mivel nemzetközi orvoscsoport, a világ több országában dolgozik a COVID-vakcinákban fellehető naorészecskék tanulmányozásában, a vádló, a globalista hatalom illetékesei tudták, így nem tudják elhallgattatni sem a doktornőt s azt sem rizikózhatják, hogy egy pereskedés alatt a több tucat orvoskutató előálljon nyilvánosan és egyszerre az eredményekkel, a mi is van a csodavakcinákban kérdéskör kapcsán.
Dr. Anamaria Mihalcea erről ezt nyilatkozta:
“Örömmel osztom meg ezt a hírt. Azzal vádoltak, hogy alaptalanul rémítgettem az embereket azzal, hogy azt mondtam nekik, hogy a nanotechnológia a vérükben van. A második vád az volt, hogy vétettem a szakmám ellen és ezért meg kell vonni az orvosi engedélyem.
Nagy jelentőséggel bír az a tény, hogy a Bizottság megvizsgálta, amit a nanotechnológiáról mondok, és úgy döntött, hogy nem folytatja az ügyet.
A második vád csak a szokásos ostobaság, amivel szembe kell néznem.
A győzelmeket minden módon elfogadom, és ez nagyon fontos számomra.
Köszönöm mindenkinek, aki gondolatait és imáit az utamba küldte.
Jöjjön ilyen jó hír minden bátor orvoshoz, akit azért üldöznek, mert kiáll az emberekért és a gyógyítás tudományáért és igazat mond. Isten áldását mindnyájatoknak!
Jó az Isten! “
Szívből gratulálunk a bátor orvosnőnek és csapatának és reméljük, hogy letisztul, megtisztul az egész orvostársadalom azoktól a fehér köpenyes árulóktól, akiknek semmi keresnivalójuk nincs orvosként az emberek közelében!

image