Holtan találták meg a Cabbal bukása című dokumentumfilm rendezőjét, Janet Ossebaardot - Állítólag öngyilkos lett

Holtan találták meg a híres holland filmrendezőt, Janet Ossebaardot, akit a „The Fall of the Cabal” című dokumentumfilm-sorozatáról ismertek, holtan találtak, feltehetően öngyilkosság miatt, miután több hetes eltűnését jelentették. A hírek szerint november 16-án halt meg.
Ossebaard díjnyertes újságíró Cyntha Koeterrel , egykori rendőrségi nyomozóval együtt leleplezte a sátáni elitet, akik a világkormányok és a nagyvállalatok húrját húzzák, és manipulálják az emberiséget – írja a thepeoplesvoice.tv .

Bizonyítékaik olyan bűncselekményeket tárnak fel, amelyeket a normális emberek nehezen tudnak elképzelni. Azonban „normális” gyakorlattá váltak a szupergazdag elit számára, akik az emberi faj és a föld titkos elpusztításán fáradoznak.

Janet Ossebaard öngyilkosságnak hitt hirtelen halála űrt hagyott az alternatív média világában, ahol ismert volt fáradhatatlan erőfeszítéseiről, hogy feltárja a szerinte rejtett igazságokat és globális összeesküvéseket.

Dokumentumfilm-sorozatai révén az alternatív média kiemelkedő alakjaként szerzett elismerést.

Janet Ossebaard halálának körülményeit rejtély övezi.
Eltűnése, amelyet egy nyugtalanító üzenet előzött meg, amelyben kijelentette, hogy véget kíván vetni napokig és hónapokig tartó érzelmi kimerültségének, találgatásokra és pletykákra adott okot.

Egyesek azt sugallták, hogy Tanúvédelem alá helyezték, míg mások azt feltételezték, hogy áldozata lehet azoknak, akiket leleplezett.

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

image