A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz. A Fa a növekedést, előrehaladást képviseli a keleti asztrológiában. A Fa elem egyben a Tűz elem anyja, ami azt jelenti, hogy könnyen lángra lobbantja a szenvedélyt. A Fa és a Tűz kapcsolata a szikra és láng kapcsolatához hasonlítható.
A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz, amit világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: az ázsiai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát.
Az ÁZSIAI holdújév és vele a Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét. A sárkány szimbólum a jóságot, bátorságot, következetességet, kitartást példázza. A sárkány tavasszal az égig szökik, repül felhőkön túl, míg ősszel lebukik az óceánok legmélyére. Ezért ébredése a földi energia megújhodását jelzi.
Gyors energiák, nagy változások – ez biztosan jellemző lesz a következő esztendőre. Ahogy az is, hogy mindezek a változások a javunkat fogják szolgálni.
Az ázsiai asztrológia fenséges teremtménye, a Sárkány az erő, az intelligencia és a kitartás szimbóluma. Most olyan változások indulnak el kollektív és egyéni szinten is, amik a boldogulást, a világ jobbítását szolgálják.
Azt azonban szintén nem szabad elhallgatni, hogy nem biztos, hogy minden átmenet békés lesz… A Sárkány a szenvedély szimbóluma is.
----------------------------------------------
2024= 2 + 0 + 2 + 4 = 8
A 8-as a számmisztika szerint a leggyorsabb rezgésű szám: ösztönök, erő, hatalom, nagy sikerek, de a bukás lehetősége is. Hozhatja a meggazdagodás lehetőségét, de nagyon fontos, hogy megfontoltnak kell maradni, és mindenre elég időt hagyni.
A számmisztika szerint gyors energiákra, hatalmas változásokra számíthatunk kollektív szinten a következő esztendőben, és ezek természetesen egyéni szinten is hatnak. Nagy sikereket, de a bukás lehetőségét is hozhatja 2024. A numerológiai képlet kiemelten jelzi az összefogás, együttérzés fontosságát. Egy biztos, sok tekintetben megvilágosító erejű események következnek.
Nagy változások, gyors energiák: ezt jelzi 2024-re a számmisztika
A numerológiában a számjegyeket egyesével adjuk össze, és az összeadást addig folytatjuk, míg egy számjegyű összeget nem kapunk. Ez a szám fogja meghatározni az alapvető energiáit az adott időszaknak. Az elemzés elkészítéséhez önmagában és összeadva is meg kell vizsgálni a számjegyeket.
A következő év tehát a 8-as szám energiáit kapja meg. A 8-as a számmisztika szerint a leggyorsabb rezgésű szám: ösztönök, erő, hatalom, nagy sikerek, de a bukás lehetősége is. Hozhatja a meggazdagodás lehetőségét, de nagyon fontos, hogy megfontoltnak kell maradni, és mindenre elég időt hagyni. A 8-as az agresszió száma is, kollektív szinten ez jelenthet komoly összecsapásokat is. A 8-as ugyanakkor átalakítja a dolgokat: hatalmas ereje lehet pusztító és teremtő energia is. A 8-as az Igazságosságot is képviseli a világban.
Egyenként a számjegyek árnyalják a 8-as jelentését:
2-es: a Hold, a befogadás, a nőiesség, a víz, az érzékenység száma, az együttműködést, a labilitást, a befolyásolhatóságot jelzi.
0: önmagában nincs energiája, viszont megsokszorozza a mellette álló jegy energiáit, jelen esetben a 2-est.
2-es: ismétlődik az érzelmek száma, és jelzi, hogy most számíthatunk az emberi összefogásra, az együttérzés erejére is.
4-es: materiális szám, stabilitást hoz a káoszba. Jelzi, hogy az alap egység, a család értéke kerül most előtérbe, és minden téren az összefogás fog számítani.

image