Beszéljünk újra egy furcsa mód elveszett technológiáról

1920-ban Royal Rife mérnök megalkotta a világ első olyan 50 000-szeres nagyítású ultraibolya mikroszkópját. Legismertebb találmányai a “frekvencia-készülék”, valamint az “univerzális vírus-mikroszkóp”.

Royal Raymond Rife (1888 – 1971) egy tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező volt.

A Heidelbergi Egyetem díszdoktorrá fogadta őt korai munkáiért.

Hsszú, évekig tartó tanulmányai során észrevette, hogy minden egyes vírusnak, vagy baktériumnak van egy saját rezonáns frekvenciája, ami sebezhetővé teszi azokat. Például, azt mondta, hogy a rákos daganatban levő organizmusok arról voltak felismerhetők, hogy egy jellegzetes lilás-vörös kisugárzást adtak.

Ezeket a rendkívül kisméretû, lilás-vörösen fénylő, élő alakzatokat BX bacilusoknak nevezte. Errõl a speciálisan fénylő mivoltukról voltak felismerhetőek más közegekben is.

Olvassa tovább 👇
http://www.rifeszoft.hu/

Később Rife megalkotta a frekvenciagenerátort - a vírus frekvenciájával rezonálva a sugárzás lecsapott a kórokozó mikroflórára anélkül, hogy a környező szöveteket károsította volna.

Tizennégy teljesen dokumentált esetben teljes gyógyulást ért el rákos betegeknél, és az "Amerikai Orvosi Szövetség" elérte, hogy a kutatást ezen a területen beszüntették, generátorának használatát az Egyesült Államokban betiltották.

A frekvencia generátorral végzett kísérleteket megismételték kortársaink, megerősítették a módszer egyszerűségét és hatékonyságát a vírusok és kórokozók elleni küzdelemben, de valamiért a hivatalos orvostudomány ismét megtagadta a fejlesztés elismerését.

A poszt nem az orvostudományról szólt, hanem a technológiáról, amelyet a tudomány nem enged az embereknek.

http://theridian.hu/r-r-rife/

https://www.cancerresearchuk.o....rg/about-cancer/trea

image