Eszti Szendrei
2 n.
·
“Az ausztrálok a génalapú COVID-19 vakcinák szüneteltetését kérik.
A szakértők által lektorált kézirat szerint az elméleti előnyök nem érik meg a kockázatot.”
Írta: Dr. Peter A. McCullough
“Valószínűleg több ezer lektorált kézirat létezik, amelyek a tömeges, válogatás nélküli COVID-19 oltás hullámát keltik azzal a hamis állítással, hogy „az oltások életek millióit mentették meg”, vagy „az oltás előnyei továbbra is meghaladják a kockázatokat”. Ezek az állítások felületesek, nem támasztják alá adatok, és gyakran átsiklanak a borzalmas biztonsági eseményeken, például szívkárosodás, vérrögök, neurológiai sérülések és autoimmunitást leíró dokumentumok szövegébe.
Rhodes és Parry publikált egy tanulmányt a Pathology, Research and Practice című folyóiratban, amely tisztességes következtetéseket von le:
"Sem a kockázat, sem a költségek nem indokolják ezeket a termékeket az emberek nagy többsége számára. A fertőzés és az átvitel elleni hatékonyság hiánya, valamint a természetes immunitás egyenértékű előnyei kizárják a kötelező terápiákat. A számos tervezett génalapú gyógyszerrel a patológia új korszaka áll előttünk. Meg kellene állnunk, el kellene gondolkodnunk és meg kellene erősítenünk az alapvető szabadságjogokat, üdvözölnünk kellene a COVID-19 világjárvány végét, fel kellene karolnunk a természetes immunitást és fel kellene oldanunk minden kötelező gyógyszeres terápiát."
Ez a dokumentum azért fontos, mert az orvostudományban felmerülő kérdések mindig egyensúlyt és vitát igényelnek. Egy olyan tanulmány, amely sok másikkal ellentétes következtetést von le, érdemes felülvizsgálni, megvitatni és megfontolni a világ akadémiai orvosi központjaiban. Valószínűleg még évekkel az oltóanyag-katasztrófa után is keresni fogják a történészek azokat a dokumentumokat és nyilvános hozzászólásokat, amelyekben orvosok és tudósok a közbiztonságért való aggódásra szólítottak fel egy olyan időszakban, amikor a bio-farmáciai komplexum irányította az akadémiai orvostudományt.”

Forrás:

https://www.sciencedirect.com/....science/article/pii/

image