ÉRDEKES!!! Matilda O'Donnell MacElroy ápolónő volt az a személy aki 1947-ben telepatikus kapcsolatot tudott létesíteni, a villámcsapást szenvedett szintetikus biorobottal, aki egyszerűen ESBE-nek nevezte magát azaz "halhatatlan spirituális lény". (szellem) / SZESZÁK SÁNDOR MEGOSZTÁSA/

Még egy dolog ami miatt megosztom, hogy a kis idegen, a földünket, börtön bolygónak nevezte, amit a reptilek saját tulajdonuknak tekintenek. Aki betéved vagy ide inkarnálódik, az a bolygónk felett lévő hálózaton, át kell haladnia, ami teljes amnéziával jár, ahol is elvesziti az összes előző életei által összegyüjtött sejtemlékeit és DNS lenyomatait. Mindenki aki ide jön tapasztalni, kivéve aki eleve nem ember vagy olyan csillagmag, akinek erős az intuitiv képessége és előjönek mégis a tudatalattiból a sejt emlék lenyomatok.

"Alien Airl interjú átirata
Az amerikai hadsereg által 1947-ben elfogott Alien Airl a Prison Planet hasonló forgatókönyvét írja le telepatikus tolmácsával, Matilda O'Donnell MacElroy ápolónővel.
Fő fogalommeghatározások ISBE = Halhatatlan Spirituális Lény, az anyagi testen kívül létező Tudat, Fénytest A tartomány = Annunaki csoportok ET Domain Expedíciós Erő, a Föld Naprendszerének önjelölt uralkodói, Airl a tartomány tisztje
Elektronikus erőtér = NET
Áramütés terápia = elmetörlés, üres pala, memóriatörlés
Régi birodalom = Orion csoport
Visszatérés a Fénybe = Hamis Felemelkedési Mátrix
Airls 1947 körüli kommunikációjának átirata: Végül a tartomány felfedezte, hogy az űr nagy területét egy "elektronikus erőtér" figyeli, amely a galaxis ezen végén lévő összes IS-BE-t irányítja, beleértve a Földet is. Az elektronikus erőképernyőt úgy tervezték, hogy észlelje az IS-BE-ket, és megakadályozza, hogy elhagyják a területet. Ha bármelyik IS-BE megpróbál behatolni az erőképernyőbe, egyfajta "elektronikus hálóban" "rögzíti" őket. Az eredmény az, hogy a befogott IS-BE-t nagyon súlyos "agymosási" kezelésnek vetik alá, amely törli az IS-BE memóriáját. Ez a folyamat hatalmas áramütést okoz, ugyanúgy, ahogy a földi pszichiáterek "áramütés-terápiát" alkalmaznak, hogy kitöröljék a "páciens" memóriáját és személyiségét, és "együttműködőbbé" tegyék őket. A Földön ez a "terápia" csak néhány száz voltos elektromosságot használ. Azonban az "Old Empire" művelet által az IS-BE-k ellen használt elektromos feszültség nagyságrendileg milliárd volt! Ez a hatalmas sokk teljesen eltörli az IS-BE összes emlékét. Az emlékek törlése nem csak egy életre vagy egy testre vonatkozik. Eltörli a szinte végtelen múlt összes felhalmozott tapasztalatát, valamint az IS-BE identitását! A sokk célja, hogy lehetetlenné tegye az ISBE számára, hogy emlékezzen arra, hogy kik ők, honnan jöttek, tudásukra vagy képességeikre, a múltra való emlékezésükre és arra a képességükre, hogy spirituális entitásként működjenek. Túlterheltek abban, hogy egy agyatlan, robotikus nem-entitássá váljanak.
A sokk után egy sor hipnotikus szuggesztiót használnak hamis emlékek és hamis időorientáció telepítésére minden IS-BE-ben. Ez magában foglalja azt a parancsot, hogy "térjünk vissza" a bázisra, miután a test meghal, hogy ugyanazt a fajta sokkot és hipnózist újra és újra meg lehessen tenni - örökre. A hipnotikus parancs azt is mondja a "betegnek", hogy felejtsen el emlékezni. Amit a The Domain megtanult ennek a tisztnek a tapasztalataiból, az az, hogy a "Régi Birodalom" nagyon hosszú ideje használja a Földet börtönbolygóként - hogy pontosan mennyi ideig, az nem ismert - talán több millió éve. Tehát, amikor az IS-BE teste meghal, elhagyják a testet. Az "erőképernyő" észleli őket, elfogják és hipnotikus paranccsal "elrendelik", hogy "visszatérjenek a fénybe". A "mennyország" és a "túlvilág" gondolata része a hipnotikus szuggesztiónak – része annak az árulásnak, amely az egész mechanizmust működteti. Miután az IS-BE-t sokkolták és hipnotizálták, hogy kitörölje az éppen leélt élet emlékét, az IS-BE-t azonnal hipnotikusan "megparancsolják", hogy "jelentse" vissza a Földre, mintha titkos küldetésben lenne, hogy egy új testben lakjon. Minden IS-BE-nek azt mondják, hogy különleges céljuk van azzal, hogy a Földön vannak. De természetesen nincs értelme börtönben lenni – legalábbis a fogoly számára nem.
Minden nemkívánatos IS-BE-t, akit a Földre ítéltek, a "Régi Birodalom" "érinthetetlennek" minősítette. Ez magában foglalt mindenkit, akit a "Régi Birodalom" bűnözőknek ítélt, akik túl gonoszak ahhoz, hogy megreformálják vagy leigázzák őket, valamint más bűnözőket, például szexuális perverzeket, vagy olyan lényeket, akik nem hajlandók produktív munkát végezni. Az IS-BE-k "érinthetetlen" besorolása magában foglalja a "politikai foglyok" széles körét is. Ide tartoznak azok az IS-BE-k is, akiket engedetlen "szabadgondolkodóknak" vagy "forradalmároknak" tartanak, akik bajt okoznak a "Régi Birodalom" különböző bolygóinak kormányainak. Természetesen bárkit, akinek korábbi katonai múltja van a "Régi Birodalom" ellen, szintén elszállítják a Földre. Az "érinthetetlenek" listája művészeket, festőket, énekeseket, zenészeket, írókat, színészeket és mindenféle előadóművészt tartalmaz. Emiatt a Földön több művész jut egy főre, mint bármely más bolygó a "Régi Birodalomban". Az "érinthetetlenek" közé tartoznak az értelmiségiek, a feltalálók és a zsenik szinte minden területen. Mivel mindent, amit a "Régi Birodalom" értékesnek tart, már régen feltalálták vagy létrehozták az elmúlt néhány billió évben, az ilyen lények számára már nincs többé felhasználásuk. Ez magában foglalja a képzett vezetőket is, amelyekre nincs szükség az engedelmes, robotikus polgárok társadalmában. Bárki, aki nem hajlandó vagy nem képes alávetni magát az esztelen gazdasági, politikai és vallási szolgaságnak, mint adófizető munkás a "régi birodalom" osztályrendszerében, "érinthetetlen", és emlékezettörlésre és állandó bebörtönzésre van ítélve a Földön. A végeredmény az, hogy az IS-BE képtelen elmenekülni, mert nem emlékszik arra, hogy kik ők, honnan jöttek, hol vannak. Hipnotizálták őket, hogy azt gondolják, ők valaki, valami, valamikor és valahol máshol, mint amilyenek valójában. Bár a "Régi Birodalom" katonai bázisa megsemmisült, sajnos az IS-BE erőernyőinek hatalmas gépezetének nagy része, az elektrosokk / amnézia / hipnózis gépezet továbbra is működik más felfedezetlen helyeken egészen a mai napig. Ennek az "agykontroll börtön" műveletnek a fő bázisát vagy irányító központját soha nem találták meg. Tehát ennek a bázisnak vagy bázisoknak a hatása még mindig érvényben van.
A Domain megfigyelte, hogy amióta a "Régi Birodalom" űrerői megsemmisültek, senki sem maradt, aki aktívan megakadályozhatta volna más bolygórendszereket abban, hogy saját "érinthetetlen" IS-BE-iket hozzák a Földre az egész galaxisból és más közeli galaxisokból. Ezért a Föld az űr egész régiójának egyetemes lerakóhelyévé vált. Ez részben megmagyarázza a fajok, kultúrák, nyelvek, erkölcsi kódexek, vallási és politikai befolyások nagyon szokatlan keverékét az IS-BE népessége között a Földön. A heterogén társadalmak száma és változatossága a Földön rendkívül szokatlan egy normál bolygón. A legtöbb "12-es típusú Nap, 7. osztályú" bolygót csak egy humanoid testtípus vagy faj lakja, ha van ilyen. Ráadásul a Föld legtöbb ősi civilizációját és a Föld számos eseményét erősen befolyásolta a "Régi Birodalom" bázis rejtett, hipnotikus működése. Eddig senki sem jött rá, hogy pontosan hol és hogyan hajtják végre ezt a műveletet, vagy ki által, mert annyira erősen védik a képernyők és csapdák. Továbbá nem került sor olyan műveletre, amely felkutatná, felfedezné és megsemmisítené az elektronikai gépek hatalmas és ősi hálózatát, amely létrehozza az IS-BE erőképernyőket a galaxisnak ezen a végén. Amíg ez nem történik meg, nem tudjuk megakadályozni vagy megszakítani az áramütést, a hipnózist és a távoli gondolatirányítást az "Öreg Birodalom" börtönbolygóján. Természetesen a Domain Expedíciós Erő legénységének minden tagja tudatában van ennek a jelenségnek, amíg ebben a naprendszeri térben tevékenykedik, hogy megakadályozzák az észlelést és az "Old Empire" csapdák általi elfogást."
Az interju teljes anyaga angolul PDF.ben: https://www.exopoliticshongkon....g.com/.../Alien_Inte

image