imageimageimageimageimageimage
image
image
image
image
image
image

PONYVA GARÁZS

Ft-35,000.00 (HUF)
0 Vélemények
Imre Bajáki profile picture   
Közzététel Által Imre Bajáki
  
  •  HelyszínKISKUNFÉLEGYHÁZA
  •  ÁllapotRaktáron
  •  TípusÚj

Részletek

Ponyva garázs.. saját elképzelés alapján készült, hordozható ponyvagarázs, elfér az autó csomagtartójában, vagy a hátsó ülések előtti részben egy átlagos méretű autóban, így bárhova magával viheti a kocsiban.
A kékre festett fém talpakra a kocsi kerekeivel lehet rágördülni vízszintes talajon. A kocsi súlya biztosítja a talpak stabilitását a rágördítés után. A negyszögletű fa rudak ezután a talpakba beledughatók, és abban átmernő csavarral gyorsan, könnyen rögzíthetők. Felül a fa rudakba becsavarhatók a nagy szemes csavarok, melyek így emelik is a magasságot, és a szemekbe gumipókok akaszthatók, melyek így egy felső keretet hoznak létre a ponyvának, hogy az ne a kocsi felületén feküdjön fel, hanem a gumipók kereten. Az autó tetejére egy összahajtott pokróc is tehető a ponyva alá, így akár jégeső sem okoz kárt a festésnek.


A felhelyezett ponyva rögzétése is tovább gondolható és megoldható a négy farúdhoz, vagy akár a kerekekhez is. Ez a mobilgarázs könnyen és elég gyorsan felállítható, vagy szétszedhető, nyáron a tűző nap ellen, máskor csapadék ellen védve az autót, ahol garázs nem áll rendelkezésre bármely négykerekű autó tipushoz.

Kapcsolódó termékek