Tekintse meg ezt az erőteljes beszédet a malajziai nemzeti mecsetben (2023. november 11.)

Pedagógusok Egyesülete találkozott velünk, tanárok halnak meg minden nap - 3-4 ember hal meg naponta 3 éve Ez azt jelenti, hogy öt-hatezer tanár halt meg.

Az Egészségügyi Minisztérium, amely sokszor hazudott nekünk, ne felejtsük el, hogy az Egészségügyi Minisztérium is hazudott nekünk a COVID-19 vakcina ügyében. Az Egészségügyi Minisztérium azt mondta, hogy az oltás biztonságos és hatékony, döcögjünk, védjük magunkat, és óvjunk mindenkit körülöttünk.

Az igazság az, hogy felakasztottuk magunkat, és mindenkit felakasztottunk, az egészségügyi minisztérium, amely becsapott 25 millió malajziait, akiket oltással adtak be, és tudják, hogy ez a vakcina kísérleti vakcina, és a parlament azt mondja, hogy ez egy kísérleti vakcina. Azt hiszem, ha tudnák, hogy ez a vakcina egy kísérleti vakcina, akkor nem vennétek be, hanem mert a kormány szerint biztonságos és hatékony.

Csaknem 25 millió malajziai beteg, és majdnem 250 000-en meghaltak, de a halálozást tagadják. Dr. Roland azt mondta, hogy Malajziában a halálozások száma 28%-kal nőtt, ez Dr. Roland saját kutatást végzett, mert a statisztikai osztály nem tette közzé ezt a tanulmányt. Pedagógusok Egyesülete találkozott velünk, tanárok halnak meg minden nap - 3-4 ember hal meg naponta 3 éve Ez azt jelenti, hogy öt-hatezer tanár halt meg.


forrás:
https://lionessofjudah.substac........k.com/p/malaysia

image