A nemzetközi közösség és diplomácia kénytelen lesz reagálni, ha bebizonyosodik, hogy civilek ezreit öltek meg szükségtelenül Benjamin Netanjahu cionista katonái a gázai övezetben található Al-Shifa kórház ostrománál.
Az Izraeli Haderők ( IDF) ugyanis eddig azt állította, hogy azért támadják a kórházakat, iskolákat, óvodákat, külföldi kirendeltségeknek helyet adó sajtóépületeket mert pontos értesüléseik vannak arról, hogy az épületekben, vagy az épületek alatt húzódó “titkos alagútrendszerek” húzódnak.
Ezt mondták az Al Shifa kórház kapcsán is, aztán kiderült , ez az állítás hazugság volt. Az Al-Shifa kórházban nem voltak Hamász fegyveresek, sem izraeli túszok, sőt egy méternyi titkos alakultat sem leltek az épületek alatt s mint ezt mi is megírtuk , ezt az izraeli csaptoknak be kellett ismerjék.

Tehát az történt, hogy az izraeli kormány parancsára, az IDF minden elfogadható alap nélkül, a nemzetközi hadi és humanitárius szabályokat megsértve megtámadott egy kórházat, ahol ártatlan civilek, köztük csecsemők tömeges halálát okozták. Ez összefoglalva nem más, mint előre megtervezett tömeggyilkosság, népirtás.

Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif is a reader-supported publication. To receive new posts and support my work, consider becoming a free or paid subscriber.

Upgrade to paid

Izrael nagyrészt "biankó csekket" kapott a Nyugattól, és ezért különösebb nyomás nélkül tevékenykedik és gyilkol Gázában. A Nyugat és a nyugati Mainstream Média még a kórházak folyamatos bombázásáról is hallgatott, hiszen az izraeli hadsereg az első pillanattól kezdve azt állította, hogy a célpont az Al Shifa kórház, mert ott található a Hamász fő közigazgatási központja.

A BBC és Jeremy Bowden újságíró szerint azonban Izrael mindeddig nem mutatott fel össze elegendő bizonyítékokat állításainak megerősítésére ( miért bombáznak kórházakat, óvodákat, iskolákat, humanitárius központokat és miért gyilkolnak fegyvertelen civileket, előszeretettel gyerekeket). Jellemző, hogy az izraeli hadsereg csütörtökön (11/16) törölt egy bejegyzést, amely a gázai Al Shifa kórházban állítólag talált fegyvereket sorolta fel. Vajon miért is?

Izrael hazudik. ez most már evidens a Nyugat sem tekinthet ettől el. , hogy a kórházon belül nincs független ellenőrzés . Az újságírók nem mozoghatnak szabadon Gázában, a BBC tudósítói pedig az izraeli hadsereg égisze alatt dolgoznak és hazudnak, ahogy diktálnak nekik.

Amint a brit rovatvezető rámutat, az Izrael által eddig bemutatott “bizonyítékok”kétesek és megkérdőjelezhetőek, az izraeliek hazudtak végig az Al-Shifa kórházzal kapcsolatosan is.

A lebombázott Al-Shifa kórházat azonban az izraeliek építették az 1970-es években a terület teljes ellenőrzése alatt, tehát nekik tudniuk kellett mi van ott.

Persze az is lehet, hogy az izraeliek valóban találtak ott valamit, amiről nem mernek beszélni még akkor sem, ha ezáltal a népirtás vádja ez esetben is rájuk bizonyosodik, talán katonai vagy biztonsági okokból - úgy döntöttek, hogy egyelőre nem fedik fel mit találtak a kórház alatt. Hogy ez miért történne, nem világos – Izrael sokat kockáztatott az Al-Shifa kórház ostromával kapcsolatos hazugságokkal és msot és lebukott.

forrás:

https://szmm.substack.com/

image