Észtország után Szlovákia is bejelentette, nem köt megállapodást a WHO-val!!
“Szlovákia nem köt nemzetközi világjárványügyi megállapodást a WHO-val - közölte a kormányfő”
Írta: RHODA WILSON
“Robert Fico szlovák miniszterelnök a SMER pártkonferenciáján kijelentette, hogy kormánya nem írja alá az Egészségügyi Világszervezet pandémiáról szóló szerződését, a SMER parlamenti képviselői pedig nem fogják a parlamentben ratifikálni a WHO-val kötött pandémiáról szóló szerződést, mert az a kapzsi gyógyszeripari cégek terve.
Robert Fico 2023. október 25-én negyedik alkalommal lett Szlovákia miniszterelnöke, miután az általa vezetett SMER - Slovenská Sociálna Demokracia ("SMER" párt megnyerte a szeptember 30-i választásokat, és koalíciót kötött a balközép HLAS - Sociálna Demokracia ("HLAS" és a nacionalista Slovenská Národná Strana ("SNS" pártokkal.
Egy héttel ezelőtt Fico miniszterelnök a SMER pártkongresszusán, amelynek elnöke, egy órás beszédében kijelentette, hogy nem fogja támogatni az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hatáskörének megerősítését a szuverén államok rovására a járványok elleni küzdelemben. "Ilyen ostobasággal csak őrült gyógyszergyárak tudnak előállni" - mondta a több mint 400 jelenlévő vendégnek, nagykövetnek, küldöttnek és párttagnak.
Beszéde szlovák nyelven a YouTube-on található.

https://expose-news.com/2023/1....1/25/slovakia-will-n

image